Ridge Racer 2 : The Inside Track (PSP)

Pelit · Stara.fi

Viime talven ajopelitarjonta ei ollut kovin kaksinen PSP-käsikonsolille, eikä Ridge Racer 2 : The Inside Track tehnyt tästä poikkeusta. Suoraan sanottuna peli on samaa sarjaa kymmenen vuoden takaisten PS1-pelien kanssa. Maisemien grafiikka näyttää tämän päivän standardeilla ihan kelvolliselta, mutta ajotuntuma on samanlainen kuin konsolipeleissä ammoisina aikoina.

Autoihin ei tule kolaroidessa vaurioita ja muutenkin ne ovat heijastuksia lukuunottamatta vanhanaikaista palikkagragiikkaa. Seiniin osuessa auto nykii todella pahasti ja epärealistisesti, ja muutenkin ajoasentoja näyttäisi olevan vain pari, kun kaasun nostaminen aiheuttaa käsijarrukäännöksen mutkassa. Muutenkin fysiikan mallinnus on surkeaa.

Ridge Racer 2 : The Inside Track on selvä pettymys, kun pelituntumaa ja yleistunnelma niin old schoolia. Peli sopii siis lähinnä niille, jotka ovat tykästyneet takavuosien ajopeleihin. Tämän päivän ajokokemusta varten kannattaa kokeilla ennemmin vaikka loistavaa Formula One 06 -peliä. RR2 on tosin julkaistu jo viime talvena.

Plussat+ Onnistunut grafiikka

Miinukset– Pelituntuma kuin 90-luvun alusta

Pisteet 1/5