Anna Nicolen lapsen domainilla rahastetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anna Nicole Smithin Dannielynn -tyttären isäksi varmistui viime viikolla viihdetoimittaja Larry Birkhead. Jo ennen isyyden selviämistä Mark Moore -niminen mies varasi itselleen tyttären nimeä kantavan internetosoitteen Dannielynnbirkhead.com, joka on nyt myynnissä miljoonan dollarin hintaan, TMZ.com uutisoi.

Julkaisun mukaan Moore on nukutuslääkäri, joka maksoi domainista muutama kuukausi sitten vaivaiset 4,95 dollaria. Lähtöhintana eBayssa on 250.000 dollaria ja osoitteen saa heti itselleen miljoonalla dollarilla. Huutokauppa päättyy 20. huhtikuuta, eikä tarjouksia ole tullut vielä yhtään.

Larry Birkheadilla on hyvät mahdollisuudet saada tyttärensä nimeä kantava domain haltuunsa oikeusteitse, sillä se on selvästi rekisteröity hyötymistarkoituksessa. Vastaavia tapauksia ovat voittaneetmuiden muassa Bill Cosby, Morgan Freeman sekä Madonna, Julia Roberts, Pamela Anderson, Carmen Electra, Pierce Brosnan ja Nicole Kidman. Aiemmin myös Britneyn lapsen nimellä on yritetty rahastaa.