Harry Potter -teemapuisto Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirjoista ja valkokankaalta tuttu Harry Potter seikkailee pian myös nimeään kantavassa teemapuistossa. Mikäli Universal Studios -yhtiön suunnitelmat toteutuvat, Potter-puisto rakennetaan Orlandoon, Floridaan, The Sun uutisoi.

Harry Potter World -nimisessä puistossa tarinoiden ystävät voivat päästä mukaan tapahtumien keskipisteeseen ja kokea tarinoiden taiat. Lisäksi puistoon on suunnitteilla suuri vuoristorata ja muita laitteita, joiden innoittajina JK Rowingin tarinat ovat toimineet.

Universal on luottavainen puiston vetovoimaan, sillä Harry Potter -kirjoja on myyty maailmalla yhteensä jo yli 325 miljoonaa kappaletta ja kirjoista tehdyt elokuvat ovat tuottaneet jo nyt yli kaksi miljardia dollaria.

Harry Potter World -puiston lisäksi suunnitteilla on myös Simpsonit -sarjan oma teemapuisto.