Kate Mossin alastonkuvia huutokauppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin alastonkuvia on määrä huutokaupata ensi kuussa Lontoossa. Myynnissä on suurempi kuvapaketti, joka sisältää myös muita kuin alastonkuvia brittimallista. Huutokauppa järjestetään 31. toukokuuta Christiesin maineikkaassa kauppatalossa.

Yksi alastonkuvista on Irving Pennin työ vuodelta 1996, ja yksi on Albert Watsonin kahden neliömetrin kokoinen jättipotretti. Kuvien hinnaksi arvioidaan 44.000 ja 30.000 dollaria. Lisäksi myynnissä on Chuck Closen ikuistama kuuden kuvan sarja, jossa Moss poseeraa alastomana ja ilman meikkiä. Sarjan hinnaksi arvioidaan noin 40.000 dollaria.

Mukana on myös harvinainen Corinne Dayn ikuistama kuva supermallista. Lontoossa vuonna 1990 otetussa kuvassa Moss on vasta tuore nouseva kyky, ja ikää hänellä on vasta 16 vuotta. Kuvan arvoksi veikataan 12.ooo dollaria. Moss bongattiin tähdeksi New Yorkin lentokentältä tämän ollessa vasta 14-vuotias.

Osa kuvista löytyy Daily Mail -lehden verkkosivustolta!