Britney Spears vilautti jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears piti paparazzeja taannoin alituisesti varuillaan vilauttelemalla usein intiimejä paikkojaan. Kuukauden vieroitushoidossa viettänyt Britney voi nykyisin jo paljon paremmin kuin tuolloin, mutta paparazzeille vilauttelu on ilmeisesti tullut jo tavaksi.

Viikonloppuna Britney kuvattiin mustassa hatussaan ja räväkän musta-pinkissä asussaan poistumassa Parc -klubilta ja nousemassa autoonsa. Hyväntuulinen Spears päätti antaa häntä odottaneille kuvaajille hieman materiaalia, ja nosteli jalkojaan niin, että hameen alta pilkottivat valkoiset alushousut. Näin ollen Britneyn alushousuton ”kommandokausi” lienee onneksi lopullisesti ohi.

Kuvia tilanteesta löytyy esimerkiksi tästä.

Samaan aikaan Britney on ilmoittanut syyttävänsä noista nimenomaisista paljasteluista ja omasta alamäestään silloista ystäväänsä Paris Hiltonia. Hilton oli ilmeisesti niin huonoa seuraa, että tilanne voitiin nollata vasta kuukauden vieroitushoidolla.