Harrison Ford kosi Calista Flockhartia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Harrison Ford ja Calista Flockhart ovat menossa naimisiin. Indiana Jonesin roolista tuttu 64-vuotias Ford ja Ally McBeal -roolista tuttu 42-vuotias Flockhart kihlautuivat aprillipäivänä pitkän seurustelun jälkeen, Grazia -lehti uutisoi.

Perheessä on myös jälkikasvua, sillä Calista on aiemmin adoptoinut nyt kuusivuotiaan Liam -pojan. Hänellä olikin merkittävä osa kihlautumisessa, sillä Ford käytti poikaa sanansaattajana. Liam kertoi nimittäin äidilleen, että ”Herra Fordista tulee isäni!” Calista nauroi ensin lausahdukselle, mutta ymmärsi sen todellisen tarkoituksen, kun Harrison Ford asteli esiin ja pyysi Calistaa vaimokseen.

Koko perhe oli innoissaan kihlautumisesta. Tuleva hääpari on seurustellut viiden vuoden ajan. Heidän mukaansa hääsuunnitelmat ovat jo täydessä käynnissä. Hääpäiväksi veikataan ensi syksyä, kun Harrison on ensin saanut seuraavan Indiana Jones -elokuvansa kuvaukset tehtyä.

Pari tapasi vuonna 2002 Golden Globe -gaalassa, kun Calista läikytti Harrisonin päälle punaviiniä. Pian sen jälkeen pari alkoi tapailla. Tuleva avioliitto on Fordille kolmas.