Conan O´Brienin Suomi-huuma leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime vuonna ohjelmanteossa käynyt televisiotähti Conan O´Brien täytti juuri 44 vuotta. Juhlan kunniaksi viihdealan verkkosivustoilla on kaivettu esiin Conanin parhaita pätkiä, ja yhdeksi suosituimmista on noussut jälleen Suomessa kuvattu erikoisjakso.

Esimerkiksi suosittu Entertainment Weekly -julkaisu esitteli eilen verkkosivustollaan YouTuben videopätkän kyseisestä jaksosta. Siinä nähdään otteita esimerkiksi Huuma -ohjelman Pikku-Loren ja Pikku-Jaskan haastattelusta.

Erityisen hauskaksi verkkosivustolla on nostettu Conanin vertaus Huuman haastattelun ja Nurnbergin oikeudenkäynnin välillä. Suomalaisittain lienee myös mairittelevaa, että Conan nostaa suomalaiset naiset maailman kauneimpien joukkoon. Videon voi katsoa myös tästä tai artikkelin alta.