Sunrise Avenue singlekultaan Saksasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Sunrise Avenue jatkaa mainiota menestystään Saksassa. Huhtikuun alussa yhtye myi maassa kultaa On The Way To Wonderland -debyyttialbumillaan, kun sitä oli myyty yli 100.000 kappaletta. Nyt menestystarina jatkuu singlekullalla.

Saksassa Sunrise Avenuen uran suurin hitti on ollut Fairytale Gone Bad, jonka singleä on nyt myyty niin ikään kultalevyyn oikeuttava määrä, eli yli 150.000 kappaletta. Tarkalleen singleä oli mennyt kaupaksi eiliseen mennessä 181.826 kappaletta.

Yhtye on parhaillaan kotimaan turneella. Tänään torstaina Sunrise Avenue nousee lauteille Levin Hullu Poro Areenalla. Viikonloppuna Mister Pop Samu Haber ja kumppanit esiintyvät Torniossa ja Vuokatissa. Ensi viikolla vuorossa ovat Lahti, Lappeenranta ja pistokeikka saksalaisen nuorisolehti Bravon juhlissa Duesseldorfissa, Saksassa.