Lindsay Lohanin MySpace hakkeroitiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan on joutunut amerikkalaistietojen mukaan tietomurron kohteeksi. Verkkoon levisi toissapäivänä runsaasti yksityisluontoista materiaalia, jonka väitetään olevan peräisin neitokaisen MySpace -sivustolta.

Materiaalin joukossa on myös sähköpostikirjeenvaihtoa esimerkiksi Paris Hiltonin ja Shanna Moaklerin kanssa. Viesteissään Lohan syyttää Parisia hänen mustamaalaamisestaan maineikkaalle Perez Hilton -bloggaajalle, mutta Paris kiistää väitteet. Lisäksi Parisin ex-poikaystävä Stavros ilmoittaa, ettei hänelläkään ole osuutta asiaan. Moakler vaatii puolestaan Lohania pysymään erossa hänestä ja poikaystävästään.

Lakisyistä emme voi lainata kyseisiä viestejä, mutta osa materiaalista löytyy tämän linkin takaa. Viestien aitous kuitenkin vielä vahvistamatta.