Paris Hilton saa taas ajaa autoa laillisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ajokortitta-ajostaan parhaillaan oikeutta käyvä miljoonaperijätär Paris Hilton tulee mahdollisesti saamaan pitkän vankeustuomion, mikäli hänet todetaan syylliseksi lain rikkomiseen ehdollisen vankeustuomionsa aikana.

Eilen Yhdysvalloissa julkaistujen tietojen mukaan Hilton ajoi jälleen autoaan, kun hän oli matkalla asianajajansa luokse puimaan ajokortitta-ajoaan käsittelevää oikeudenkäyntiä. TMZ.com -julkaisun mukaan Hilton ei kuitenkaan tällä kertaa syyllistynyt rikokseen, sillä hän on saanut juuri ajokorttinsa takaisin. Hiltonin asianajaja vahvisti tiedon.

Paris Hiltonille langetettiin syyskuussa ehdollinen vankeustuomio rattijuopumuksesta. Ehdollisen tuomion aikana pienikin rike voi johtaa ehdollisuuden kumoamiseen ja viedä tekijän kiven sisään. Hiltonin oikeudenkäynti jatkuu 4. toukokuuta.