Tiesto : In The Dark

Singlet · Stara.fi

Dj-etuliitteen nimestään pudottanut ja soundiaan popimmaksi ruuvannut konemusiikin supertähti Tiesto lataa uuden Elements Of Life -albuminsa ensimmäiseksi singleksi yllättävän rauhallisen kappaleen.

In The Dark on albumin paras raita, ja se yhdistelee astetta tiukempaa housea ja Christian Burnsin brittipop-vokaaleja. Tuloksena ei kuitenkaan ole tyylien sekamelskaa, vaan oikein toimiva tanssiraita, joka kallistuu kappaleen edetessä housesta aavistuksen trancen suuntaan.

Vanhemman Tiesto-materiaalin ystäville singleltä löytyy myös Tiestos Trance Mix, joka tarjoilee perinteistä trancesoundia. Toimivuus ei ole kuitenkaan normiversion tasoa. Lisäksi mukana ovat tanakkaa housea suoltava, mutta kovin minimalistinen Dirty South Remix sekä biisin myötä hardhousesta tranceen taittuva ja klubien lattiat jatkossa täyttävä Carl B. Remix.

In The Dark toimii tanssilattialla kiitettävästi, mutta suureksi hitiksi sen potentiaali ei taida aivan riittää. Klubitoimivuus on kuitenkin taattu.

Pisteet 4/5