Sunblock feat. Sandy : Baby Baby

Singlet · Stara.fi

Coronan eurodance-klassikko Baby Baby on saanut uuden kuosin Sunblockin käsittelyssä. Coveritehtaan uusimman danceversion vokaaleissa kuullaan Sandy Chambers, joka laulaa myös alkuperäisen version vokaalit, mutta neitokainen ei enää kykene yhtä karismaattiseen suorituksen kuin 90-luvun hittiversiossa. Aika on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä, tai mikäli kyseessä ovat alkuperäiset vokaalit, on soundia käsitelty tällä kertaa turhan voimakkaasti.

Kappaleen soundipuolella on menty peruskaavalla siitä missä aita on matalin. Tsuku-tsuku-tsuku -tausta ei tuota minkäänlaista positiivista tunnetta, varsinkin kun alkuperäinen biisi liikkuu lähes samoissa biittilukemissa ja tarjoaa selkeästi paremmat soundit, vaikka ikää viisulla on jo toistakymmentä vuotta.

Tiskijukalla ei ole mitään syytä soittaa alkuperäisen sijaan halpaa kopiota. Häpeähän se olisikin. Coverirallien joukossa tämä single kuuluu alempaan keskiluokkaan, sillä ihan raiskauksesta ei onneksi ole kyse. Singleltä kakkosbiisinä löytyvä houseviisu So Many Toys So Little Time on sen sijaan mainio tanssiraita.

Pisteet 2/5