Tiktak -yhtyeen kesä menossa puihin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maamme suosituimpiin lukeutuvista popyhtyestä, Tiktak, on ilmoittanut joutuneensa muuttamaan kesän suunnitelmiaan. Yhtye perui esiintymisensä Tapsan Tahdit -tapahtumassa. Festivallijärjestäjä tiedotti yhtyeen ilmoittaneen, ettei pysty keikkailemaan vielä kesällä aikaisempien suunnitelmien mukaisesti.

Keikkatauolla jo pitkään ollut Tiktak -yhtye on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa. Yhtyeen verkkosivuston mukaan yhtye palaisi keikoille juhannuksena 2007 ja yhtyeen ”kesä kuluu mukavasti keikkaillen ympäri Suomea”.

Tapsan Tahdit -tapahtuman kohdalla keikkakalenterissa on vielä vahvistamaton varaus, mutta kalenterin mukaan yhtye palaisi edelleen lavalle 21. kesäkuuta Rauman RMJ-festivaaleilla, josta yhtye suuntaisi seuraavaksi päiväksi Kauhavalle Lentäjien Juhannukseen. Myös molempien tapahtumien verkkosivuilla yhtyeen nimi komeili vielä torstai-iltana.