Alec Baldwin selittelee raivokohtaustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Alec Baldwin on selitellyt verkkosivustollaan tapausta, jossa hän uhkaili 11-vuotiasta Ireland -tytärtään ja haukkui tätä esimerkiksi ajattelemattomaksi siaksi. Isän jättämä puhelinvastaaja levisi internetiin ja isälle määrättiin sen perusteella tilapäinen lähestymiskielto.

Baldwin kirjoitti verkkosivustollaan, että tapauksessa on kyse hänen ja ex-vaimo Kim Basingerin kiistoista, joiden takia tytär joutuu nyt julkisesti kärsimään. Pariskunta on ollut kovissa riidoissa vuoden 2002 avioeronsa jälkeen.

– Monet ovat sanoneet minulle, ettei tästä kannata huolestua. Vanhemmat menettävät joskus malttinsa. Olen surullinen, että tämä julkaistiin medioissa, sillä se ei tee hyvää lapselle. Olen pahoillani, että menetin malttini. Teidän tulee ymmärtää, että minut on ajettu isänä nurkkaan, Baldwin syytti ex-vaimoaan.

– Tällaisissa tapauksissa vastapuoli yrittää ottaa kuvan sinusta huonoimpana päivänä ja väittää että olet aina sellainen.

Vastaajaviesti julkaistiin viikonloppuna TMZ.com -sivustolla. Voit kuunnella viestin tästä. Baldwinin lakimiehet tutkivat parhaillaan viestin päätymistä internetiin.