De La Soul Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu hip hopin konkariryhmä De La Soul konsertoi Helsingissä toukokuun 23. päivänä. Yhtye tunnetaan mainioista ja oivaltavista sanoituksistaan sekä taitavista sämpläyksistään. Konsertin kruunaavat vierailevat tähdet Prince Paul ja Dres (Black Sheep).

Hiphop-historian suurimpiin tähtii lukeutuva yhtye nousi vuonna 1989 hiphop-maailman tietoisuuteen albumillaan 3 Feet High and Rising, jolta lohkaistiin klassikkohitti Me, Myself And I. Sittemmin yhtyeen suurimmaksi hitiksi nousi Ring Ring.

De La Soul on myös tunnettu yhteistyötään eri artistien kanssa, joista mieleenpainuvin on ehkä Gorillazin viimeisimmällä albumilla ollut hittibiisi Feel Good Inc. Kappale nappasi 5 grammyehdokkuutta. Kolmikko konsertoi viimeksi Suomessa joulukuussa 2004.