Amy Winehouse menee naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Amy Winehouse ja hänen on-off -poikaystävänsä Blake Fielder-Civil ovat menossa naimisiin. Blake kosi Winehousea, mutta joutui odottamaan popparin vastausta 24 tuntia. Vastaus oli kuitenkin lopulta myöntävä. Kihlaus paljastui, kun Amy esitteli kihlasormustaan torstaina keikallaan Lontoossa.

Tällä kerralla pari on seurustellut vasta kuukauden ajan, mutta ensimmäisen kerran he seurustelivat jo kaksi vuotta sitten. Suhde kuitenkin päättyi, kun Blake petti Amya toisen naisen kanssa. Fielder-Civil kosi Winehousea railakkaan bileillan jälkeen Lontoossa aiemmin tällä viikolla.

– Hän kosi minua kotona muutama päivä sitten, ja minulta kesti vuorokauden päättää asiasta. Olemme molemmat nuoria ja se on hieman pelottavaa. Tämä on kuitenkin oikein, joten minä suostuin, Amy Winehouse totesi The Sun -lehdelle.

– Olen hyvin onnekas tyttö, kun olen löytänyt jonkun jota rakastaa näin paljon. Toivon eläväni hänen kanssaan loppuelämäni.

Pariskunta ei ole vielä päättänyt hääpäiväänsä.