Jennifer Lopez sai jättipalkkion yksityiskeikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on liittynyt niiden supertähtien joukkoon, jotka saavat yksityiskeikoistaan lähes tähtitieteellisiä palkkioita. Venäläinen miljardööri maksoi nimittäin 40 minuutin keikasta huimat kaksi miljoonaa dollaria, eli 1,5 miljoonaa euroa, People uutisoi.

J.Lo kävi heittämässä yksityiskeikan 35-vuotiaan miljardööri Andrei Melnichenkon ja tämän vaimon Aleksandra Nikolic Melnichenkin syntymäpäivillä. Lopezin palkkio oli 1,2 miljoonaa, ja lisäksi Melnichenko maksoi 800.000 dollaria Jenniferin, tämän miehen ja heidän seurueensa lennätyksestä Yhdysvalloista yksityiskoneella hänen tiluksilleen Englantiin.

Yksityiskeikkaa oli katsomassa 60 hengen kutsuvierasyleisö, joiden joukossa oli lukuisia ökyrikkaita liikemiehiä. Kyseessä ei ollut Melnichenkin ensimmäinen superähtivieras, sillä hänen häissään esiintyi Christina Aguilera, jonka palkkio oli tuolloin peräti 1,6 miljoonaa euroa.