Tammerfest etsii jälleen räväkkää FestBabea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfest -kaupunkifestivaalissa etsitään jälleen Suomen kauneinta festariprinsessaa, eli FestBabea. Viidennen kerran järjestettävän kilpailun voittaja kruunataan tapahtuman ensimmäisenä päivänä 11. heinäkuuta Tampereen Keskustorilla.

Kyseessä ei ole missikisa vaan nuorelta 18 – 24 -vuotiaalta neidolta vaaditaan ensisijaisesti roima annos festarihenkisyyttä. Voittaja toimii festivaalien ajan tapahtuman PR-tehtävissä, festivaalihengen luojana ja ylläpitäjänä sekä konserttien juontajana.

Voittajan ominaisuuksiin lukeutuvat myös rockhenkisyys, sujuvasanainen kommunikointi, loistava esiintymiskyky ja reipas ote elämään. Ensimmäiseksi FestBabeksi kruunattiin viisi vuotta sitten Noora Hautakangas, josta tuli sittemmin Miss Suomi 2007.

Kisaan voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera osoitteeseen festbabe@tammerfest.fi. Tärkeintä on perustella, miksi hakija olisi oikea henkilö FestBabeksi.