Britney Spears haluaa faneistaan paparazzeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzien alituiseen jahtaama poptähti Britney Spears haluaa tehdä faneistaan paparazzeja. Spears on käynnistänyt kilpailun, jossa hän pyytää fanejaan vaanimaan ja kuvaamaan ystäviään. Supertähti palkitsee kilpailun voittajan nimikirjoituksellaan varustetulla iPodilla.

– Jaa se mitä sinulle tapahtuu kun kello lyö kaksitoista. Missä olet? Kenen seurassa olet? Tallenna jokainen yksityiskohta ja kun kaikki on tallessa, luo tilanne uudelleen ja kuvaa se kamerallasi niin hyvin kuin voit, Britney kuvailee.

Spears kertoo, että kilpailun sääntöjen mukaan kuvissa ei saa kuitenkaan olla mukana alastomuutta, väkivaltaa tai muuta vastaavaa. Erityisesti hän kieltää toistamasta hänen kuuluisia paljastuskuviaan. Kilpailun perimmäisenä tarkoituksena on markkinoita Spearsin uutta Midnight Fantasy -hajuvettä.