Jonathan Rhys Meyers vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Match Point ja Mission Impossible III -elokuvissa nähty näyttelijä Jonathan Rhys Meyers on kirjautunut vieroitushoitoon. Brittinäyttelijä on kärsinyt viime aikoina alkoholiongelmasta, jonka johdosta häntä hoidetaan nyt kuntoon alan klinikalla.

– Rhys Meyers on tehnyt paljon töitä näyttelijänä ja nyt hän on ilmoittautunut vieroitukseen. Hänestä tuntui, että hän tarvitsee tauon palatakseen kuntoon, tiedottaja Meredith O´Sullivan kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Parhaillaan Jonathan Rhys Meyers näyttelee televisiodraamassa The Tudors, jonka kuvaukset jatkuvat ensi kuussa Dublinissa. Seuraavaksi 29-vuotias näyttelijä nähdään valkokankaalla elokuvassa August Rush yhdessä Robin Williamsin ja Terrence Howardin kanssa.

Rhys Meyers on aiemmin yhdistetty romanttisessa mielessä Match Point -elokuvan vastanäyttelijäänsä Scarlett Johanssoniin, mutta molemmat ovat kiistäneet suhteen. Sittemmin Jonathan on yhdistetty esimerkiksi Toni Colletteen ja useisiin muihin näyttelijättäriin.