Paris Hiltonin puhelinnumero vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton on joutunut vaihtamaan salaisen puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa sen jälkeen, kun hänen ”vihamiehensä” Shanna Moakler julkaisi sen internetissä MySpace -sivustollaan.

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tuttu Shanna on katkera Parisille siitä, että tämä deittaili hetken hänen aviomiestään Travis Barkeria viime vuonna. Katkera Moakler julkaisi yhteystiedot blogissaan otsikolla ”Put This In Your Pipe and Smoke It”. Samalla kerralla hän julkaisi myös Lindsay Lohanin sähköpostiosoitteen.

– Tämä nainen hakee epätoivoisesti huomiota. Shanna julkaisi tahallaan Parisin puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen verkkosivustollaan. Se oli hyökkäys Parisin yksityisyyttä kohtaan ja hän joutui heti vaihtamaan yhteystietonsa. Se oli lapsellinen ja pahantahtoinen teko, Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz totesi People -lehdelle.

Shanna syytti kirjoituksessaan Hiltonia ja Lohania hänen MySpace -sivustonsa hakkeroimisesta ja yksityisten tietojensa vuotamisesta internetiin.

– Haluan teidän kaikkien tietävän, että tunnukseni hakkeroitiin, koska kahdella pikkutytöllä on liikaa aikaa, eikä ketään ketä rakastaa. Siispä minäkin julkaisen ”hakkeroimani” tiedot.

Lisäksi Moakler kirjoitti nyt jo poistetussa kirjoituksessaan yrittäneensä pysyä erossa Parisista ja Lindsaystä, mutta he eivät ole jättäneet häntä rauhaan. Lohanin tiedottaja ilmoitti myöhemmin, että Shannan julkaisemat yhteystiedot olivat virheellisiä, joten Lindsay ei ole joutunut vaihtamaan tietojaan.