Apulanta sai tuplasti jalometallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rock-yhtye Apulanta on saanut levymyynnistään kultaa ja platinaa. Yhtyeen albumi Eikä vielä ole edes ilta on myynyt jo yli 30.000 kappaletta, eli platinalevyyn oikeuttavan määrän.

Lisäksi albumilta ensimmäisenä lohkaistua Koneeseen kadonnut -singleä on kaupattu jo yli 5.000 kappaletta, eli kultasingleen oikeuttava määrä. Tuttuun tapaan Apulanta nousi sekä albumilla että singlellä suoraan kyseisten listojen ykköseksi.

Yhtye oli erittäin menestyksekäs myös tuoreella digitaalisen musiikin listalla. Levyn julkaisun jälkeen listan kymmenestä myydyimmästä kappaleesta peräti yhdeksän oli Apulannan tuotantoa. Yhtyeen levy-yhtiö Levy-yhtiö haluaa kiittää faneja siitä, etteivät nämä ole ladanneet Apulannan musiikkia verkosta ilmaiseksi.