Country-tähti vältti vankilan tunnustamalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin 90-luvulla konsertoinut maailmankuulu country-tähti Willie Nelson on selvinnyt huumesyytteistään ilman vankilatuomiota. Hän jäi viime vuonna kiinni marijuanapaketti mukanaan.

73-vuotias suosikkiartisti ja hänen kiertuemanagerinsa David Anderson tunnustivat huumausaineiden hallussapidon Los Angelesissa tiistaina järjestetyssä oikeudenkäynnissä, uutistoimisto AP kertoi.

Poliisipartio pysäytti ryhmän keikkabussin 18. syyskuuta rutiinitarkastukseen. Bussin ikkunoista leijaili poliisin mukaaan vahva marijuanan tuoksu, joten ajoneuvo otettiin tarkempaan syyniin. Sieltä löytyikin lopulta marijuanan lisäksi myös huumaavia sieniä.

Aluksi näytti siltä, että Willie Nelson ja manageri selviävät varoituksella, mutta myöhemmin heitä odotti jopa puolen vuoden vankeustuomio. Nyt molemmat selvisivät kuitenkin reilun tuhannen dollarin sakoilla ja puolen vuoden ehdollisella vankeustuomiolla.