John Travoltan lentokone ärsyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä John Travolta tunnetaan rooliensa lisäksi intohimoisena lentäjänä. Omalla suihkukoneellaan ympäri maailmaa matkaileva tähti on saanut kuitenkin Owl´s Head -nimisen pikkukaupungin asukkaat raivon partaalle, sillä he eivät pidä lentomelusta.

Travolta käyttää usein kaupungin liepeillä sijaitsevaa Knox County Regional Airport -lentokenttää, koska se on lähellä Travoltan kotia. Paikalliset asukkaat ovat raivoissaan siitä, ettei näyttelijä tottele lentokentän pelisääntöjä lentomelun vähentämiseksi, National Enquirer uutisoi.

Kentällä on vapaaehtoinen lentokielto iltakymmenen ja aamukuuden välillä. Kaikki pilotit – Travoltaa lukuunottamatta – tottelevat tuota sääntöä, lentokentän johtaja Jeff Northgraves kertoi. Oman ongelmansa muodostaa lisäksi se, että Travoltan lentokone on kovaäänisin kenttää vakituisesti käyttävistä koneista.

Asukkaat ja lentokentän johto on nyt lähestynyt Travoltaa kirjeitse ja pyytänyt häntä kunnioittamaan lentokentän sääntöjä.