Saippuasarjan tähti ryöstömurhattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalaisen saippuasarjan tähti ryöstömurhattiin tiistaina Caracasin esikaupunkialueella. 51-vuotias Yanis Chimaras puukotettiin kuoliaaksi ryöstön yhteydessä.

Hän saapui autollaan hakemaan tytärtään tämän ystävän luota. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että tyttären ystävän kotona oli ryöstäjäjoukko, joka piti perhettä ja Chimarasin tytärtä vankinaan. Hän soitti auton torvea muutaman kerran, mikä sai ryöstäjät tulemaan ulos talosta. He puukottivat näyttelijää kolme kertaa, Daily Star uutisoi.

Yanis Chimaras haudattiin keskiviikkona, ja hautajaissaattueessa oli yli 200 ihmistä, jotka vaativat viranomaisilta toimia maan väkivaltaisuuksien ja rikollisuuden vähentämiseksi. Myös Venezuelan sanomalehdet vaativat poliisilta tiukempia toimia.

Caracas on yksi Etelä-Amerikan väkivaltaisimmista kaupungeista, ja rikosten kasvu huolettaa asukkaita suuresti. Ei ole erikoista, että yhtenä viikonloppuna kaupungissa tapetaan jopa kymmenen ihmistä. Vuoden 2005 aikana koko maassa murhattiin yli 9.400 ihmistä.

Yanis Chimaras näytteli 27 vuoden aikana peräti 25 eri saippuasarjassa.