Hiphop-tähti Eve kolaroi kännissä ökyautonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuolinen hiphop-artisti Eve, syntymänimeltään Eve Jeffers, pidätettiin torstaina aamuyöllä Hollywoodissa hänen kolaroituaan huippuarvokkaan Maserati -urheiluautonsa Hollywood Boulevardin betoniseen kaistanjakajaan.

Even epäillään olleen tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Autossa oli tapahtumahetkellä mukana myös kaksi matkustajaa, jotka olivat palaamassa Even kanssa paikallisesta yökerhosta. Autonsa lisäksi tähti romutti myös liikennemerkin, joka varoitti autoilijoita kaistanjakajasta. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, TMZ.com uutisoi.

28-vuotias Eve kuljetettiin Hollywoodin poliisiasemalle, josta hänen managerinsa lunasti hänet aamulla pois maksettuaan 30.000 dollarin takuusumman. Hiphop-tähden tiedottaja ei ole kommentoinut tapausta.