Prince nöyryytti julkisesti Paris Hiltonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton joutui julkisen nöytyytyksen kohteeksi viikko sitten Las Vegasissa ollessaan seuraamassa Princen keikkaa Club 3121 -klubilla. Poptähti huomasi Hiltonin väkijoukossa ja kutsui tämän lavalle aplodien saattelemana.

Itsekin albumillisen popmusiikkia äskettäin julkaissut Paris Hilton ei kuitenkaan aavistanut, että kutsun tarkoituksena oli nöyryyttää häntä julkisesti. Tai ainakin ottaa selville hänen todellinen laulutaitonsa.

Kutsusta hyvin otetun oloisen Parisin saavuttua lavalle Prince antoi mikrofonin hänelle ja sanoi: ”Nyt testataan osaako hän oikeasti laulaa”. Hilton kuitenkin suuttui tästä ja poistui nopeasti lavalta. Parin kappaleen jälkeen hän poistui koko yökerhosta, Us Weekly uutisoi.

Hiltonin tiedottaja on kiistänyt lehden tiedot, mutta silminnäkijät ovat vahvistaneet tapahtuneen.