Alec Baldwinin raivokohtauskohu paisuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Alec Baldwin sai 11. huhtikuuta raivokohtauksen, kun hänen tyttärensä ei vastannut isänsä puheluun sovittuna aikana. Baldwin lupasi vastaajaviestissään antaa opetuksen 11-vuotiaalle Ireland -tyttärelleen tämän tavatessaan.

Tapaus on sittemmin paisunut kuin pullataikina. Ensin oikeusistuin määräsi Baldwinille väliaikaisen lähestymiskiellon, ja nyt lapsen äiti Kim Basinger on palkannut tyttärelleen henkivartijat, jotka pitävät huolta Irelandin turvallisuudesta ympäri vuorokauden.

Tyttärelleen suuttunut isä on puolestaan vuodattanut katumuksen kyyneleitä jo useassa televisio-ohjelmassa, ja eilen Yhdysvalloissa New York Post uutisoi hänen hakevan seuraavaksi apua televisiopsykiatri Dr. Phil McGrawin luota. Maan lehdissä ihmetelläänkin jo julkisesti, että saavatko vanhemmat enää lainkaan suuttua lapsilleen?