Anna Nicole Smithin lapsen nimi muutettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa kuolleen Anna Nicole Smithin tyttären isyys selvisi DNA-testeillä pari viikkoa sitten. Nyt lapsen isä Larry Birkhead on muuttanut 7 kuukauden ikäisen Dannielynnin nimen.

Tyttären nimeksi on muutettu Dannielynn Hope Marshall Birkhead, Access Hollywood uutisoi. Nimestä on nyt siis jätetty pois siinä aikaisemmin mukana ollut Stern, joka tuli isäksi aikaisemmin ilmoitetun Howard K. Sternin nimestä. Hänet oli merkitty syntymätodistuksessa lapsen isäksi.

DNA-tutkimukset eivät päättäneet oikeustoimia, sillä viimeksi torstaina Anna Nicole Smithin äiti Virgie Arthur vaati oikeudelta Dannielynnille ja tämän isälle poistumiskieltoa Bahamalta. Oikeus kuitenkin päätti, että he voivat halutessaan poistua maasta. Birkhead on ilmoittanut muuttavansa lähipäivinä tyttärensä kanssa ”kotiin”.