Richard Gere vähättelee etsintäkuulutustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Richard Gere on puolustautunut Intiassa äskettäin tapahtunutta näyttelijä Shilpa Shettyn lähentelyä. Tapaus sai aikaan mellakoita, ja nyt Gere on etsintäkuulutettuna. Häntä odottaa jopa kolmen kuukauden vankeustuomion.

– Poskelle suuteleminen on aivan normaalia. Se oli AIDS-tapahtuma rekkakuskeille. Paikka oli alueen suurin rekkavarikko, ja siellä kaikki nousivat rekkojensa päälle hurraamaan, Gere kertoi The Daily Show -ohjelman haastattelussa.

Tapahtuman lehdistötilaisuudessa Gere halasi Shilpa Shettyä ja suuteli tätä useita kertoja poskelle. Paikallinen tuomari katsoi kuvamateriaalin ja totesi Geren syyllistyneen epäsiveellisyyteen. Länsimaiseen elämänmenoon tottunut Shetty ei Geren mukaan ollut tapauksesta moksiskaan.

– Menimme syömään illallista, eikä kukaan maininnut asiasta sanaakaan.

– Maassa on pieni konservatiivinen oikeistosiipi, joka toimii maan moraalipoliisina. He tekevät tällaista usein. En tiedä joutuuko joku vankilaan, mutta yleensä tekijä vapautuu näytöstyylisessä oikeudenkäynnissä, Intiassa lukuisia kertoja vieraillut Gere totesi.