Anna Nicolen lapsen isä vetäytyy julkisuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen povipommi Anna Nicole Smithin tyttären isäksi vastikään julistettu Larry Birkhead on päättänyt elää jatkossa tyttärensä kanssa tavallista elämää ilman julkisuuden valokeilaa.

Smithin Dannielynn-tyttären isäksi DNA-testillä todistetulle Birkheadille on sadellut julkisuuteen liittyviä työtarjouksia, mutta juorutoimittajana elantonsa aiemmin ansainnut mies on päättänyt jättää ne omaan arvoonsa.

– Saan jatkuvasti soittoja. On elokuvakäsikirjoitusta ja televisiotyötä, kaikenlaista. En kuitenkaan halua elää mikroskoopin alla niin kuin Anna. Haluan keskittyä tyttäreeni. Ehkä tulemme elämään rauhallista elämää meren rannalla, menemme takaisin omille kotikulmilleni tai sitten aloitamme jossakin aivan uudessa paikassa uuden elämän, Birkhead toteaa Hollywood.com -sivustolla.

Birkhead on sanonut haluavansa omistaa muutamat seuraavat kuukaudet ainoastaan tyttärelleen, jotta he voivat rauhassa tutustua toisiinsa. Birkhead on ottanut pari viikkoa sitten julkistetut DNA-tulokset isyydestään vakavasti, sillä mies muutti jo seitsemänkuisen Dannielynn-vauvan sukunimenkin vastaamaan omaa sukunimeään.