Britney Spears jäi kiinni ylinopeudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on jäänyt kiinni ylinopeudesta ajettuaan perjantaina poliisin haaviin Beverly Hillsissä. People -lehden mukaan poliisi pysäytti ylinopeutta ajaneen tähden, mutta päästi tämän pelkällä varoituksella.

Spearsin pysäyttänyt konstaapeli kertoi, että poppari pysäytettiin liian suuren nopeuden vuoksi. Virkavalta oli kuitenkin suopealla tuulella ja päästi tähden jatkamaan matkaansa pelkällä suullisella varoituksella. Syytteitä ylinopeudesta ei siis tulla nostamaan.

Britney oli aiemmin päivällä ollut tanssistudiolla treenaamassa vartaloaan timmimpään kuntoon. Musiikkilavoille takaisin aikova poppari on aloittanut tiukat kuntotreenit päästäkseen jälleen esiintymiskuntoon. Neito on myös viettänyt viime aikoina aikaansa levytysstudioilla, joten uutta materiaalia voinee uskaltaa odottaa jo lähitulevaisuudessa.