Amy Winehouse hakkaa päätään seinään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken puhutuimpiin poppareihin lukeutuva Amy Winehouse tunnetaan räväkkänä persoonana, joka ei juuri välitä julkisesta imagostaan. Nyt hänen entinen kämppäkaverinsa on vahvistanut tiedot Amyn erikoisuudesta.

Amy Winehouse muutti yhteen lapsuuden koulukaverinsa Juliette Ashbyn kanssa saatuaan ensimmäisen levytyssopimuksensa. Juliette on kertoi The Sun -lehdelle, että Amyllä oli tapana pitää häntä öisin hereillä hakkaamalla päätään makuuhuoneen seinään.

– Amy on sekopää, mutta hän on hyvä ihminen. Olen huolissani hänestä. Joskus olin jo mennyt nukkumaan ja kuulin kuinka Amy hakkasi päätään seinään.

Amy vahvisti tiedon ja totesi samalla, ettei tee sitä enää yhtä paljon kuin ennen. Ashby ja Winehouse ovat edelleen hyviä ystäviä, ja Amy on jopa kirjoittanut kappaleen heidän ystävyydestään.

– Minulla on Best Friends -niminen kappale, joka kertoo ajasta jolloin asuimme ensimmäistä kertaa yhdessä. Siinä lauletaan, että vihaan sinua, mutta rakastan sinua. Ne vaikeat ajat lähensivät meitä, Amy Winehouse kertoi.

Lue Amy Winehousen haastattelu Starasta tästä!