Arttu Wiskari listaykköseksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoolaisen 22-vuotiaan blues-rocklaulajan, Arttu Wiskarin ensilevy In The Heat Of The Night on noussut satojen yrittäjien joukosta amerikkalaisen Soundclickin julkaiseman Blues Cover -listan ykköseksi.

Nettiradioasemat ympäri uutta manteretta soittavat tämän lisäksi myös Artun tulkintaa Van Halenin Icecream Man -kappaleesta ja yhdessä suomalais-tsekkiläisen Vanessa Philippin kanssa tekemästään Joe Cocker-hitistä Up Where You Belong.

Ray Charlesin tunnetuksi tekemän In The Heat Of The Night -kappaleen tulkinta on saanut myös joukon suomalaisia muusikoita ihmettelemään ja ihastelemaan nuoren miehen äänireserviä ja tulkintavoimaa.

– Esityksestäni on tullut erinomaista palautetta ympäri maailman, viimeksi radioasemalta Elviksen kotikaupungista, jossa biisini on soinut päivittäin koko viime viikon. Tämä innostaa entisestään tekemään työtä ja hakemaan oikeita yhteistyökumppaneita ja yhteistä tavoitetta, oikeita omia biisejä ja vahvaa profiilia ja taitoa läpimurtoa Suomessa ja Suomesta käsin, Wiskari toteaa.

Kyseisen kappaleen voi kuunnella tästä. Uusi levy on tekeillä loppukesäksi ja ennen vuodenvaihdetta ilmestyy ensimmäinen pitkäsoitto. Tiedotteen mukaan musiikillinen linja tulee olemaan tätä päivää, mutta suurien esikuvien Van Halenin, Ray Charlesin ja B-B Kingin viitoittama. Sooloesitymisien lisäksi Arttu tekee keikkaa tällä hetkellä Lucky Street Bandin kansssa, jossa koskettimia soittaa hänen isänsä.