Natalie Imbruglia jättää Hollywoodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä-laulaja Natalie Imbruglia on päättänyt karistaa Hollywoodin tomut jaloistaan. Suositusta Neighbours -televisiosarjasta tähdeksi noussut Natalie ei onnistunut luomaan Yhdysvalloissa toivomaansa elokuvauraa.

Imbruglia nähtiin sivuosassa vuonna 2003 elokuvassa Johnny English, mutta sen jälkeen roolit ovat olleet kiven alla, eikä läpimurtoa ole sillä saralla nähty. Nyt Natalie on myymässä hulppeaa Los Angelesin taloaan 4,3 miljoonan dollarin hintaan.

– Se on rinteen huipulla sijaitseva talo, jossa on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kolmen auton autotalli ja Zen-tyylinen upea sänky ja kylpyläosasto, lähde kertoi The Daily Telegraph -lehdelle.

Musiikkikansalle Natalie Imbruglia tuli tutuksi vuonna 1997 julkaistulla Torn -hitillään. Sitä seurasin single Big Mistake, joka pärjäsi myös listoilla, mutta kappale ei koskaan yltänyt hitiksi saakka. Hänen levyjään on myyty maailmalla yli kahdeksan miljoonaa kappaletta.