Bart Simpson paljastelee elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman piirrossarjan päähahmo Bart Simpson esittelee intiimejä paikkojaan valkokankaalla loppukesästä ensi-iltansa saavassa The Simpsons Movie -elokuvassa.

Tähän saakka Bart on toki vilahdellut alastomana lukuisia kertoja, mutta hyvin siveellisesti. Sarjan luoja on päättänyt mennä elokuvaversiossa hieman televisiota pidemmälle ainakin mitä alastomuuteen tulee. Kyseisessä kohtauksessa Bart joutuu skeittaamaan alastomana lyötyään asiasta vetoa isänsä Homer Simpsonin kanssa.

Aiemmin alaston Bart Simpson on nähty alastomana vuonna 2002 julkaistun Rolling Stone -lehden sivuilla. Tuolloin kyseessä oli uusi versio Nirvana -yhtyeen Nevermind -levyn kansikuvasta. Kuvassa alaston Bart uiskenteli ongenkoukussa olevan dollarin setelin perässä.

Vuodesta 1989 saakka televisiossa nähty menestyssarja nähdään valkokankaalla heinäkuussa. The Simpsons Movie -elokuvan Suomen ensi-ilta on 27. heinäkuuta.