Britney Spears perui jälleen paluukeikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on perunut kauan odotetut paluukeikkaansa, jotka piti nähdä tällä viikolla. Suunnitelmissa oli esimerkiksi esiintyminen maineikkaalla House Of Blues -festivaalilla Etelä-Kaliforniassa.

Lisäksi Britneyn piti nousta lavalle The M&M -tapahtumissa San Diegossa, Anaheimissä ja Los Angelesissa. Ensimmäisen ”paluukeikkansa” Britney perui jo viime viikolla. Hänen oli tarkoitus esiintyä keskiviikkona Los Angelesissa sijaitsevalla Forty Deuce -klubilla.

Keikkojen oli tarkoitus olla yllätysesiintymisiä, mutta suunnitelmat vuotivat julkisuuteen ja keikoille ehdittiin jo myydä lippuja Britney Spearsin nimellä. Ensimmäinen nyt perutuista esiintymisistä olisi ollut jo tänä iltana.

Syytä tuoreimpiin peruutuksiin ei ole kerrottu. Viime keskiviikon Forty Deucen keikka peruttiin, koska Spears tarvitsi lisää aikaa harjoitellakseen keikkaansa.