Britney Spears teki upean paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on heittänyt ensimmäisen julkisen keikkansa kolmeen vuoteen esiintyessään eilen illalla San Diegossa sijaitsevalla House Of Blues -klubilla.

Keikka oli lopulta yllätys, sillä edellisenä päivänä ilmoitettiin Britneyn jo peruneen esiintymisensä, mutta kyseessä olikin vain harhautus. Nyt muidenkin Britneyn väitettyjen paluukeikkojen liput on myyty loppuun, sillä fanit uskovat huhujen pitävän paikkansa myös niiden kohdalla. Tänään Britneyn on huhuttu esiintyvän Anaheimissä ja huomenna Los Angelesissa.

Edellisen kerran Britney Spears esiintyi julkisesti vuonna 2004. San Diegon keikalla hän esitti viisi kappaletta, ja settiin mahtui myös Spearsin läpimurtohitti Baby One More Time.

ABC News uutisoi keikan olleen varsinainen menestys ja Britneyn olleen hyvässä terässä. Spears esiintyi ruskeassa peruukissa, buutseissa ja valkoisessa paidassa, jonka alta pilkottivat pinkit rintaliivit. Lyhyt paita päästi oikeuksiinsa myös Britneyn treenatut vatsalihakset. Lyhytsanainen Britney ei juuri hehkuttanut esiintymistään, vaan lavalta poistuessaan ainoastaan kiitti lyhyesti yleisöä.

Huimasti laihduttanut Britney on saanut karistettua kahden lapsen tuomat kilot viimeiseen grammaan saakka. Hän on jälleen onnistunut laihduttamaan vartalonsa ennätysnopeasti suoranaisiin ihannemittoihin. Samanlainen operaatio nähtiin jo ensimmäisen Sean Preston -lapsen syntymän jälkeen ja nyt poptähti toisti suorituksensa.

Amerikkalaiset viihdemediat hehkuttavat parhaillaan, kuinka popin supertähti on onnistunut tekemään suoranaisen ihmeen karistamalla ylimääräiset kilot ja hankkimalla itselleen näkyvät vatsalihakset. Näin ollen Britney lienee ainakin ”muodollisesti pätevä” tekemään upean paluun poptaivaan kiintotähdeksi.

Britneyn uutta vartaloa voi ihailla esimerkiksi tästä, tästä ja tästä.