Guns N’ Roses oikeuteen. Lue haaste!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye Guns N’ Roses on joutumassa leivättömän pöydän ääreen maksamattomien laskujen vuoksi. Yhtye on jättänyt maksamatta bändiä ja sen tekniikkaa vuoden 2006 kiertueella kuljettaneen logistiikkayhtiön laskut.

Starlift Logistics -yhtiö ilmoitti haasteessaan, että Gunnarit palkkasivat LL Management Group West LLC -toimiston välityksellä heidät hoitamaan kiertueen kuljetukset. Samainen kuljetusyhtiö toimitti myös osan keikkojen soittimista ja lavarakennelmista. Haastettuna on myös kiertueen järjestänyt Black Frog Touring Ltd -yhtiö.

Haasteen mukaan Axl Rose, yhtyeen muut jäsenet ja yhtyettä edustaneet kaksi yhtiötä ovat Starlift Logisticsille velkaa peräti 107.000 dollaria plus korot. TMZ.com -verkkosivusto on saanut haltuunsa kopion haasteesta, joka löytyy PDF-muodossa tästä!