Britney Spears poseerasi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears teki tiistaina paluun keikkalavoille kolmen vuoden tauon jälkeen. Huimasti laihtunut supertähti on esitellyt uutta vartaloaan viime aikoina hanakasti paparazzeille, mutta tutulle kameralle hän on poseerannut myös yläosattomissa.

Splash News on saanut haltuunsa yksityisen kuvasarjan, jossa poppari poseeraa kameralle rantamaisemissa yläosattomissa. Britney on riisunut yllään olleen valkoisen paidan ja esiintyy vain punaiset kukat rintojensa peittona. Jalassaan hänellä on lyhyt farkkushortsit ja ruskeat buutsit.

Kuvien ottamisen ajankohta ei ole selvillä, mutta tuoreimmissa kuvissa Spears on selvästi hoikemmassa kunnossa, joten kuvat ovat luultavasti peräisin vähintään parin kuukauden takaa.

Katso kuvat tästä: Kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.