Chicane esiintyy kesäkuussa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tunnetuimmista konemusiikkiyhtyeistä, brittiläinen Chicane, saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen kesäkuun 8. päivänä. Chicane esiintyy tuolloin Helsingissä Studio 51 -yökerhossa.

– On upea saada vihdoin tämä tanssimusiikin uranuurtaja ja pioneeri maahamme. Yhtye on vuosien varrella kasvanut tuottaja Nick Bracegirdlen hahmon ympärillä sekä klubikansan puolijumalaksi että bändinä valtaisaksi elämykseksi, Radio KLF:n promoottori Jesus Ziliachus hehkuttaa.

Yhtyeen esityksessä lavalla nähdään parhaimmillaan lähes kymmenen hengen orkesteri vokalisteineen, lyömäsoittimineen ja kitaroineen yhdistettynä nykyteknologian mukaisesti syntetisaattoreihin ja tietokoneisiin.

Chicanen tunnetuimpia hittejä Suomessa ovat olleet Bryan Adamsin kanssa yhteistyössä levytetty Don’t Give Up, sekä tälläkin hetkellä soittolistoilla vahvasti paikkansa pitävä Stoned In Love, jossa vierailee Tom Jones. Klubikansa puolestaan muistaa Chicanen erityisesti 90-luvun suurimmista klubiklassikoista Saltwater ja Offshore.

Chicanen lisäksi konsertissa esiintyvät Jaakko ”JS16” Salovaara ja Alex Kunnari.