Britney teki toisen paluukeikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on lunastanut fanien odotukset myös toisen ”yllätysesiintymisen” suhteen. Hän nousi lavalle keskiviikkoiltana Anaheimissä.

Paluukeikkansa tavoin keikkasetti sisälsi myös Baby One More Time -läpimurtohitin. Yhteensä yleisö sai nähdä vain erittäin lyhyen noin 12 minuutin setin, jossa ei uusia kappaleita kuultu. Spears ei ilmeisesti myöskään laulanut livenä, vaan silminnkijöiden mukaan kyseessä oli ns. playback-keikka, ABC News uutisoi.

Esiintymispaikkana oli jälleen House Of Blues, tällä kertaa siis Anaheimissä, Kaliforniassa. Tiistaina nähty paluukeikka oli menestys, ja myös toinen setti vakuutti Britneyn taustavoimat siitä, että tähti ei ole välivuosien aikana juurikaan himmennyt. Krittiikkiä tuli puolestaan keikan uskomattoman lyhyestä kestosta.

Keikkasetti sisälsi kappaleet Baby One More Time, Do Somethin’, I’m a Save 4 U, Breathe on Me ja Toxic. Tiistai-illan keikasta päätyi internetiin lukuisia kännykkävideoita, joten Anaheimissä yleisöltä takavarikoitiin kännykät keikan ajaksi.

Tänä iltana Spears esiintyy ennakkoarvioiden mukaan House Of Bluesissa Los Angelesissa ja sunnuntaina luvasa on vielä keikka samaisessa ravintolassa Las Vegasissa.