Busta Rhymes kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Busta Rhymes on joutunut jälleen tekemisiin poliisin kanssa. Hänet pidätettiin New Yorkissa torstaina rattijuopumuksesta epäiltynä. Pidätys on hänelle jo neljäs kymmenen kuukauden sisällä.

Busta, oikealta nimeltään Trevor Smith, pidätettiin Manhattanilla, kun hänen citymaasturinsa mustatut ikkunat kiinnittivät poliisin huomion. Poliisin mukaan hiphop-tähden hengitys tuoksui vahvasti alkoholille. New Yorkin poliisin mukaan Busta kertoi juoneensa puolitoista tuntia aikaisemmin yhden konjakkiryypyn, People-lehti uutisoi. Puhallutuksen tuloksia ei ole kerrottu medialle.

Busta joutuu seuraavan kerran oikeuden eteen jo tiistaina, jolloin käsitellään hänen aikaisempia rikkomuksiaan. Busta Rhymes pidätettiin helmikuussa hänen ajettuaan autoa ilman ajokorttia. Viime vuoden elokuussa ja kuluvan vuoden tammikuussa hänet pidätettin pahoinpitelyistä.