David Hasselhoff kännissä kotivideolla. Katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -sarjoista tunnetuksi tullut supertähti David Hasselhoff on pahoillaan kotivideosta, joka on levinnyt internetiin. Videossa Hasselhoff örveltää lähes sammumispisteessä.

Helmikuussa tähden Las Vegasissa sijaitsevassa kodissa kuvatussa videossa Hasselhoffin 16-vuotias Taylor-tytär tivaa isältään syytä juomiseen ja toteaa isänsä saavan potkut The Producers -ohjelmastaan.

– Lupasit, että et juo tänään alkoholia. Lääkäri tulee aamulla mittaamaan promillesi ja jos olet juonut yhtään alkoholia, saat kenkää ohjelmastasi huomenna. Ei viinaa.

– O-o-oukei, David Hasselhoff yrittää vastata.

David Hasselhoff pahoitteli käytöstään ja videota The Insider -ohjelmalle.

– Olen toipuva alkoholisti. Olen käynyt läpi kivuliaan avioeron ja olen joutunut olemaan työni takia erossa lapsistani. Olen kuitenkin toipumassa. Eräänä iltana kuitenkin retkahdin, mutta se on ehkä osa toipumista, Hasselhoff kertoi.

– Minulla on rehellinen ja avoin suhde tyttäriini, ja he ovat huolissaan minusta. He kuvasivat tuon videon, jotta näkisin itse millainen olen. Olen nähnyt videon ja ottanut siitä opikseni. Kiitän Jumalaa tyttärieni rakkaudesta ja huolenpidosta. Videoa ei tarkoitettu julkiseksi, mutta se päätyi vääriin käsiin, ja nyt sitä käytetään itsekkäisiin tarkoituksiin.

Katso kotivideo tästä tai artikkelin alta.