Paris Hilton saa erityiskohtelua linnassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päivän aikana on Yhdysvalloista kantautunut tarkentuneita tietoja Paris Hiltonin vankeustuomiosta. Hänet määrättiin suorittamaan 45 vuorokauden tuomio vankilassa, jonne hänen tulee ilmoittautua 5. kesäkuuta. Tiedot passituksesta suoraan vankilaan ovat siis osoittautuneet vääriksi.

Mikäli Hilton ei saavu tuolloin ajoissa paikalle, hän joutuu istumaan kaksinkertaisen tuomion, eli 90 vuorokautta. Hän saapui viime yönä Suomen aikaa oikeussaliin 10 minuuttia myöhässä, ja poistui sieltä tuomion julistamisen jälkeen kyyneleet silmissään odottamaan tuomionsa täytäntöönpanoa.

Hilton joutuu istumaan tuomionsa normaalissa vankilassa. Hän tulee ilmeisesti saamaan Lynwoodin naisvankilassa ainakin jonkinasteista erityiskohtelua, sillä julkkisvangit tavataan pitää erillään muista vangeista. Ainakin hän tulee saamaan oman vankisellin oman turvallisuutensa takia, Entertainment Tonight kertoi.

Vankilassa Hilton saa päivässä yhden tunnin aikaa hoitaa päivittäiset rutiininsa, kuten peseytymisen, puhelut ja television katsomisen. Paris joutuu kuitenkin käyttämään rakkaan Blackberrynsä sijaan vankilan lankapuhelinta. Ruokapuolella Hilton saa päivittäin kolme ruoka-annosta. Hänen tulee pukeutua tuomionsa ajan haalariin, jonka väri määräytyy hänen vankiluokituksensa mukaan. Hilton voi siis unohtaa näyttävät iltapuvut ja korut puolentoista kuukauden ajaksi.

Eräiden veikkausten mukaan Hilton tulisi kärsimään tuomiostaan vain pari päivää, jonka jälkeen tuomio voitaisiin muuttaa yhdyskuntapalveluksi. Tällaisesta ei ole kuitenkaan vielä annettu virallista tietoa, joten kyseessä ovat vielä pelkät huhupuheet.