Paris Hilton telkien taakse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton sai viime yönä Suomen aikaa tuomion ehdonalaisrikkomuksestaan. Hän sai syyttäjän vaatimuksen mukaisen tuomion, eli joutuu 45 päiväksi vankilaan.

Oikeuden päätös keskeyttää 26-vuotiaan Hiltonin luksuselämän kuukauden kuluttua 5. kesäkuuta. Ensimmäisten tietojen mukaan Hilton olisi passitettu heti kaltereiden taakse, mutta pian selvisi, että hän joutuukin kiven sisään vasta kuukauden kuluttua. Tuomari Michael Sauerin määräyksen mukaisesti Hiltonille ei anneta tuomion aikana lomia tai edes mahdollisuutta vaihtaa vankilaa.

10 minuuttia myöhässä oikeuden istuntoon saapunut Hilton joutuu kärsimään tuomionsa Los Angelesin Lynwoodissa sijaitsevassa naisvankilassa. Paris kertoi oikeuden istunnossa katuvansa tekoaan.

– Olen pahoillani, ja jatkossa tulen kiinnittämään asioihin enemmän huomiota. Olen pahoillani, enkä tehnyt sitä tarkoituksella, Paris Hilton selitteli tuomarille, mutta turhaan.

Hilton toisti myös aikaisemman kantansa, jonka mukaan hän ei tiennyt, että hänen ajokorttinsa oli kuivumassa. Paris kertoi luulleensa, että hänellä oli oikeus ajaa työajoja. Hän ei ollut lainkaan tutustunut poliiseilta tammikuussa saamansa asiakirjaan, jossa asia todettiin. Tuomari ei kuitenkaan selittelyjä uskonut.

– En voi uskoa, ettei kukaan kertonut hänelle, että ajokortti oli hylllyllä. Hän halusi jatkaa ajamista kaikesta huolimatta, tuomari totesi.