Brad Pitt vaatii sijaisen alastonkohtauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman komeimpien miesten joukkoon useasti äänestetty näyttelijä Brad Pitt on aiheuttamassa pettymyksen hänen naisfaneilleen. Pitt vaatii nimittäin, että hänen aitoa takamustaan ei näytetä valkokankaalla.

Brad Pitt haluaa käyttää sijaisnäyttelijää kohtauksissa, joissa hänen tulisi esiintyä alastomana. Elokuvan The Curious Case tuottajat joutuvat nyt etsimään sijaisen, joka esittää Pittiä esimerkiksi silloin, kun kuvissa pitäisi olla hänen takamuksensa.

– Casting-ihmiset ovat joutuneet etsimään sopivaa ahteria. Ehkä Bradin kumppani Angelina Jolie ei halua hänen strippaavan kenellekään muulle, lähde ihmetteli The Sun -lehdelle.

Aikaisemmin Brad Pitt on suhtautunut vastaaviin kohtauksiin hieman ammattimaisemmin, sillä hänen paljas takapuolensa on nähty ainakin elokuvissa Thelma ja Louise ja Troija. The Curious Case -elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa 2008.