Borat maailman vaikutusvaltaisimpien listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Borat -hahmostaan ja elokuvastaan tällä hetkellä parhaiten tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen on noussut Time -lehden erittäin arvostetulle maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Lehti rankkaa vuosittain sata vaikutusvaltaisinta ihmistä, ja tänä vuonna mukana oli myös Sacha Baron Cohen. Hänen lisäkseen listalla ovat muiden muassa poliitikot Hillary Clinton ja Barack Obama, YouTube -videopalvelun luoneet Steve Chen ja Chad Hurley, Applen Steve Jobs, elokuvaohjaaja Martin Scorsese, näyttelijä Leonardo DiCaprio ja supermalli Kate Moss. Erikoista kyllä, myös terroristiepäilty Osama Bin Laden oli listalla ”sankarit ja pioneerit” -kategoriassa.

Viihdealaa listalla edustivat edellä mainittujen lisäksi esimerkiksi Oprah Winfrey, George Clooney, Brad Pitt, Justin Timberlake, Cate Blanchett, Michael J. Fox, Arnold Schwarzenegger ja American Idol -formaatin luoja Simon Fuller. Listalla on 71 miestä ja 29 naista yhteensä 27 eri maasta. Suomalaisia listalla ei ole. Koko lista löytyy tästä!

Borat -elokuva oli viime vuoden menestyksekkäin komediaelokuva ja yksi maailman menestyksekkäimmistä elokuvista yleensä. Elokuvan myötä Borat-hahmon kotimaan Kazakstanin matkailuala ja tunnettuus on noussut huimasti.