David Hasselhoff otti lopputilin tv-ohjelmastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla internetiin päätyi kotivideo, jossa näyttelijä David Hasselhoff örvelsi juovuksissa kotinsa lattialla. Videon kuvannut Taylor -tytär uhkaili tuolloin, että isä saisi potkut ohjelmastaan, ja oli ilmeisen oikeassa.

– Lupasit, että et juo tänään alkoholia. Lääkäri tulee aamulla mittaamaan promillesi ja jos olet juonut yhtään alkoholia, saat kenkää ohjelmastasi huomenna. Ei viinaa.

– O-o-oukei, David Hasselhoff yrittää vastata.

Hasselhoff otti itse lopputilin The Producers -ohjelmastaan vain kolme päivää videon julkaisemisen jälkeen. Sarjan tuottajat pyysivät häntä jäämään, mutta David ei pyyntöön suostunut. Hän on jatkossakin mukana America´s Got Talent -kykyjenetsintäohjelmassa.

Lisäksi Hasselhoff markkinoi parhaillaan omaelämäkerrallista Don’t Hassel the Hoff -kirjaansa, joka julkaistaan Yhdysvalloissa 15. toukokuuta.

– Olen toipuva alkoholisti. Olen käynyt läpi kivuliaan avioeron ja olen joutunut olemaan työni takia erossa lapsistani. Olen kuitenkin toipumassa. Eräänä iltana kuitenkin retkahdin, mutta se on ehkä osa toipumista, Hasselhoff selitteli kotivideotaan.