Paris Hilton menetti suojelijansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa julkkiksen paras ystävä on usein tiedottaja, joka varjelee suojattiaan kaikin keinoin negatiiviselta julkisuudelta. Paris Hilton on säästynyt lukuisilta skandaaleilta tiedottajansa Elliot Mintzin avulla, mutta ei säästy enää.

Miljoonaperijättären rinnalla aamusta iltaan ollut Mintz ilmoitti pari päivää Hiltonin vankeustuomion julistamisen jälkeen, että ei enää edusta Parisia. Hilton irtisanoi sopimuksen, koska hänen mukaansa Mintz vakuutti hänen voivan ajaa autoa. Hilton sai ehdonalaisessa tehdystä ajokortitta-ajostaan 45 vuorokauden vankeustuomion.

Elliott Mintz pahoitteli väärinkäsitystä ja kauhisteli tuomiota Hiltonille lähettämässään sähköpostissa. Hän pyysi anteeksi mahdollisesti antamiaan virheellisiä käsityksiä ehdonalaisesta, ja kertoi vain välittäneensä juristeilta saamiaan tietoja. TMZ.com -julkaisulle antamassaan tiedotteessa Mintz totesi, ettei Paris olisi ansainnut tuomiotaan, ja toivotti entiselle suojatilleen kaikkea hyvää.

Mintz on pelastanut Hiltonin lukuisilta skandaaleilta. Yksi täpärimmistä pelastuksista tapahtui taannoin Milanossa, kun paparazzikuvassa Hiltonin käsilaukussa näkyi epäilyttävä pussi, jossa epäiltiin sisältävän marijuanaa.

Viime vuoden kesäkuussa Paris Hilton kuvattiin Los Angelesissa sijaitsevan yökerhon edustalla polttamassa savuketta, joka näytti erehdyttävästi marijuanasavukkeelta. Mintz totesi tuolloin, että Paris oli vain käärinyt oman savukkeensa ja että sen sisältönä oli vain tupakkaa.